Airport Transfer Amsterdam 

Betrouwbaar en punctueel taxivervoer

Amsterdam Airport Transfers, met ruim 15 jaar ervaring in Nederlandse vliegveld transfers, zijn wij uw meest betrouwbare partner bij al uw reizen. Wij zijn een van de meest betaalbare bedrijven in onze soort. Wij bieden onze klanten duidelijke en vaste prijzen, wat ons hoofddoel is. Natuurlijke kwaliteiten vormen de kern van ons werk. Klanttevredenheid is immers onze reclame.

Airport Transfer Amsterdam

Taxi Amsterdam behoort tot de voordeligste bedrijf in zijn soort 

Airport Transfer biedt de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve vliegveld – en langeafstandstaxi-transfers aan van Amsterdam. U zult merken dat het een plezier is om Airport Transfer u naar uw bestemming, hotel, luchthaven of vergadering te laten brengen. We zullen de juiste service bieden met onze vriendelijke, professionele chauffeurs en comfortabele voertuigen, variërend van saloon tot acht zitplaatsen.

Voordelig Taxi Amsterdam service in uw regio 

Hebt u een reis geboekt die u noodzaal vroeg in de morgen  Schiphol te zijn, dan staan wij steeds klaar.Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste prijzen, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor vliegveld Schiphol taxi vanuit uw bestemming  zijn uiterst klantvriendelijk.

Airport Transfer Amsterdam

Boek uw Taxi Amsterdam in 3 eenvoudige stappen

Boek vooraf een gemakkelijke vlieghaven taxi op ons gebruiksvriendelijke en professionele platform

✓ 24/7 Customer service 

✓ 100% Satisfied customers 

✓ Professional drivers  

✓ No hidden costs 

Taxi Amsterdam naar Schiphol Airport 

Op zoek naar een taxi die de voordeligste prijzen aanbiedt? Zoek niet verder! Bij Taxi staan wij bekend om onze betaalbare tarieven en uitstekende service. Of je nu een rit naar de vliegveld , een zakelijke bijeenkomst, lange afstand  verplaatsing nodig hebt, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw transportbehoeften.Wat maakt Taxi  Amsterdam de voordeligste keuze in de regio?  Ten eerste hanteren we eerlijke en transparante tarieven, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Onze tarieven zijn concurrerend en betaalbaar, en we bieden ook speciale kortingen  voor  lange afstanden.Daarnaast beschikken we over een vloot van goed onderhouden voertuigen die comfortabel en veilig zijn. Onze ervaren chauffeurs zijn professioneel, vriendelijk en betrouwbaar, en ze zorgen ervoor dat je altijd op tijd op je bestemming aankomt. Bij ons kun je genieten van de perfecte combinatie van betaalbare prijzen en hoogwaardige service.Reserveer vandaag nog je rit bij Airport Transfer en ontdek zelf waarom we de eerste keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar de voordeligste prijzen en een stressvrije reiservaring. Onze toegewijde team staat klaar om je te helpen en je te voorzien van de beste transportoplossingen in de regio Amsterdam.

U ontmoet uw chauffeur aan uw uitgang van uw gate . Uw chauffeur neemt indien nodig telefonisch contact met u op. Zorg ervoor dat uw telefoon is ingeschakeld. De chauffeur houdt  een naambordje vast met de naam van de passagier of van het bedrijf.

Op basis van uw vraag kan het boekingssysteem de prijs berekenen van uw vervoer zonder te boeken. U hoeft geen zorgen te maken! Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent.

 Wij houden uw vluchtnummer in de gaten en weten daardoor of u vertraging heeft. Er zijn ook geen extra kosten bij vluchtvertegging.

Wenst u met een kaart betalen dan best online te betalen. Cash betalen aan een van onze chauffeurs. 

Meet & Greet ophalen klanten in de luchthaven. Een van onze chauffeurs zal u ontmoeten op de afgesproken plaats of uitgang van uw gate. 

Hoeveel kost Taxi Amsterdam naar Schiphol Airport 

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen in de vliegveld Schiphol (AMS)? Wel wij komen u ophalen in Amsterdam op het aangevraagde uur om u naar vliegveld te voeren. Bereken uw prijs vanuit Amsterdam en zal merken wij zijn het bedrijf die beschikt over comfortabele wagens, bekwame chauffeurs en met goedkoopste tarieven. Wij kunnen u een beste prijs aanbieden naar Schiphol airport ten opzichte van de standaard taxibedrijven. Bestel uw taxi vanuit Amsterdam naar Schiphol vliegveld  op voorhand via ons online boekingssysteem. Met ons eenvoudig boekingssysteem kunt u de taxirit vanuit Amsterdam naar Schiphol  exacte prijs berekenen voor dat u een uiteindelijk beslissing neemt. Bestel uw taxi vanuit Amsterdam tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. 

Taxi transfers vanuit Amsterdam en omgeving naar vliegveld

Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Amsterdam maar ook andere steden rondom Amsterdam . Alvast een lijst van de meest dichtbijgelegen gemeentes waar wij vliegveld  transport verzorgen:  Utrecht, Amersfoort, Nijmegen Apeldoorn Tilburg Dordrecht  Diemen, Duivendrecht, Muiden, Zaandam

Openbare vervoer  in Amsterdam

U vindt de dienstregeling van de trein hier. De treinreis van Schiphol naar Amsterdam Centraal. Een driecte trein verbinding tussen Schiphol Internationaal airport naar Amsterdam Centraal station

 Wilt u vanaf luchthaven Schiphol naar het centrum van Amsterdam reizen of andersom? De Amsterdam Airport Express brengt u zonder overstappen naar het Museumplein, het Rijksmuseum of het Leidseplein. Neem bus 397 of Niteliner N97.

Wat te doen in het centrum van Amsterdam??

Het Van Gogh Museum

Het fascinerende Van Gogh Museum is gewijd aan het leven en werk van de baanbrekende kunstenaar en schilder Vincent van Gogh en geeft je inzicht in zijn tumultueuze leven en buitengewone artistieke visie. Hier kunnen bezoekers enkele van zijn meest iconische meesterwerken van dichtbij bekijken, zoals ‘Zonnebloemen’ en ‘Sterrennacht’. 

De Amsterdaamse grachten

De Amsterdamse grachten slingeren als een elegant weefsel door de stad en vormen een fascinerend netwerk van waterwegen. Ooit gebouwd voor handel en transport, belichamen deze iconische waterwegen nu de romantische ziel van Amsterdam. 

Klaar voor een rit?

Wij brengen u veilig en comfortabel op uw bestemming.

LAGE KOSTEN, HOGE KWALITEITS TRANSFERS